nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda pagina

Breda | 21 juli 2020

Met het vieren van je verjaardag bij Decathlon Breda, laat je kinderen sporten!

Vier je verjaardag bij Decathlon!

Wil jij met jouw verjaardag een origineel feestje? Kom dan naar Decathlon Breda. Zij vieren met jou en je vrienden je verjaardag op een sportieve manier. De jarige mag onder enthousiaste begeleiding van hun sportexperts drie sporten naar keuze komen beoefenen. De kinderfeestjes vinden plaats op woensdagmiddagen van mei tot en met september. Het begint om 14.00 uur en rond 16.30 uur zijn de kinderen klaar met sporten. De kosten voor de hele middag zijn 10 euro per kind. Daarvoor krijgen de kinderen iets lekker te eten en te drinken, mogen ze drie sporten doen en krijgen ze een Decathlon giftcard van 5 euro. Daarnaast gaat er per kind 5 euro naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda waarmee wij kinderen uit gezinnen die minder te besteden hebben de mogelijkheid bieden om lid te worden van een sportvereniging.
Om deel te nemen aan de kinderfeestjes is het belangrijk dat de kinderen op de basisschool zitten en dat de groep maximaal uit 10 kinderen bestaat.
Enthousiast geworden? Dan kun je mailen naar kinderfeestjes.breda@decathlon.comLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.