nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda pagina

Breda | 27 januari 2022

Megekko actie voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda met toffe kersttrui

Een hele toffe kersttrui waarvan een deel van de opbrengst ook nog bestemd is voor het het goede doel. Dat deed Megekko afgelopen kerst voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda met groot succes.

Samen met hun klanten en leveranciers hebben ze een mooi bedrag opgehaald voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda .

Op 27 januari verrasten Adri Broos en Corne Kiesebrink van Megekko Jeroen Meeuwissen en Hanneke van den Boom van ons fonds met een mooie donatie van € 2.650,- met als boodschap: we steunen met zijn allen de kinderen die óók graag willen meedoen op het gebied van sport en cultuur.

Dank jullie wel Megekko en al jullie klanten en leveranciers voor deze bijdrage waarmee we weer veel kinderen in Breda mee kunnen laten doen.

De actie:
Bij aankoop van een Megekko kersttrui gaat de helft van de opbrengst naar het Jeugdfonds. Op deze manier draagt ook Megekko bij aan het lesgeld van sport en cultuur gerelateerde activiteiten, want ook kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te kunnen sporten, zwemmen of dansen verdienen een kans.


Meer
informatie over de Megekko: zij zijn er voor iedereen die precies weet wat hij of zij zoekt. Bij Megekko koop je omdat je weet wat je nodig hebt en weet hoe je jouw computer en randapparatuur aansluit en installeert. Dat scheelt hen uitleg en ondersteuning waar jij toch niet op zit te wachten. Op deze manier kunnen zij jou een scherpe prijs bieden. Ze geven hun klanten dan ook graag een compliment, jij hebt er duidelijk verstand van!

 

 

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.