nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Breda pagina

Breda | 20 december 2018

Medewerkers SVZ International steunen Jeugdfonds Sport Breda met 24uurs loopactiviteit

Op 19 december en 20 december heeft SVZ een 24-uurs loopevenement georganiseerd. Met het loopevenement heeft SVZ
€ 2783,92 opgehaald voor Jeugdfonds Sport Breda.

SVZ-medewerkers wisselden elkaar gedurende 24 uur af op een loopband. Per gelopen kilometer heeft SVZ €10 gedoneerd.

Op 19 december om 10.00u gaf Marjolein Schooleman, voorzitter van het bestuur van Jeugdfonds Sport Breda het startsein voor de 24-uurs loopestafette in een vergaderzaal bij SVZ in Breda. Op 20 december is het eindbedrag symbolisch overhandigd aan Hans de Jongh (hoofd fondsenwerving) van Jeugdfonds Sport Breda.

Met het opgehaalde geld biedt het Jeugdfonds Sport kinderen uit arme gezinnen de mogelijkheid om te sporten, door contributie en attributen te betalen. Dit is van groot belang, omdat meedoen aan sport en cultuur waardevol is voor de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen.

SVZ vindt het belangrijk een positieve bijdrage te leveren aan een maatschappelijk doel in de gemeente Breda. Daarnaast past het loopevenement in het vitaliteitsprogramma van SVZ: “Energy4Growth”. SVZ’s vitaliteitsprogramma draait om 4 thema’s: bewegen, voeding, ontspanning en slaap. SVZ kiest voor Jeugdfonds Sport in Breda als begunstigde voor deze benefietactie, vanwege hun doelstelling, de fit met het vitaliteitsprogramma en het lokale karakter.

Jan Janse, HR Director SVZ: “Vitale medewerkers maken het verschil. Deze actie dient een dubbel doel: enerzijds stimuleren we beweging bij SVZ-collega’s en anderzijds vinden we het geweldig dat wij met onze inspanning kunnen bijdragen aan beweging van kinderen.”

 

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Breda

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.