nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland pagina

Zuid-Holland | 25 maart 2024

Loop of fiets mee door de nieuwe Corbulotunnel voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is het goede doel van het Rijnlandroute Festival op 22 en 23 juni 2024. Tijdens het festival kun je op een unieke manier kennismaken met de Corbulotunnel. Dé nieuwe verbinding tussen de A44 en A4. Loop of fiets je mee voor het Jeugdfonds?

Op zondag 23 juni wordt een grote sport- en beweegdag georganiseerd door de provincie Zuid-Holland in samenwerking met 11 Rotaryclubs. Op deze dag heb je de unieke mogelijkheid om (hard)lopend of fietsend door de nieuwe Corbulotunnel te bewegen. Tijdens de Beweegdag zijn er 5 onderdelen, waar aan kan worden deelgenomen:

  1. 1 km KidsRun
  2. 5 km Tijdsrun
  3. 8 km Tijdsrun (5 Engelse mijl)
  4. 5 km FunRun: beweeg zo origineel mogelijk door de Corbulotunnel
  5. 20 km Fietstour

Deelname aan het festival geeft kinderen uit de regio Rijnland, die opgroeien in een gezin met geldproblemen, de kans om mee te doen aan sport- en cultuuractiviteiten. Het inschrijfgeld gaat namelijk volledig naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur, dat het geld inzet om contributies, lesgelden en kleding voor deze kinderen te betalen. Rond dit evenement zetten de Rotaryclubs zich in om € 100.000 op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur, waarmee 400 kinderen uit de regio een jaar lang lid kunnen worden van een sportvereniging of hun zwemdiploma kunnen behalen!

Iedereen kan bijdragen! Wil jij weten hoe? Lees hieronder verder.

Start je eigen actie en maak een verschil!

Wil jij een positieve impact hebben op het leven van kinderen en hen de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan sport- of cultuuractiviteiten? Grijp dan nu de kans en start je eigen actie! Of het nu gaat om een sponsorloop, een sporttoernooi of een creatieve inzamelingsactie, jouw inzet kan het verschil maken in het leven van deze kinderen. Start hier je eigen actie!

Sluit als partner of donateur aan met uw bedrijf!

De Rotary Clubs uit de regio Rijnland, Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland en de provincie Zuid-Holland zijn verheugd dat zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid zich als eerste donateur heeft verbonden aan het goede doel van de Sport- en Beweegdag tijdens het RijnlandRoute Festival. Hiermee steunt Zorg en Zekerheid de activiteiten van Jeugdfonds Sport & Cultuur, waardoor kinderen in de regio Rijnland die met financiële zorgen opgroeien, een kans krijgen om te sporten en te bewegen.

Bedrijven worden van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten als donateur aan het goede doel van de Beweegdag tijdens het RijnlandRoute Festival. Een kans om niet alleen maatschappelijke betrokkenheid te tonen, maar ook om de vitaliteit en teamgeest onder uw medewerkers te bevorderen terwijl zij samen deelnemen aan diverse activiteiten.

Wilt u partner worden? Neem dan contact op met Marco Cupido van de donateurscommissie van de Rotary, via marco.cupido@ziggo.nl

Loop of fiets mee voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur!

Deelname aan de Sport- en Beweegdag van het RijnlandRoute Festival biedt niet alleen een unieke gelegenheid om actief bezig te zijn en te genieten van de prachtige omgeving, maar ook om samen te komen voor het goede doel. Sluit je aan bij duizenden anderen en zet je in voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland. Schrijf je vandaag nog in!

Doneer direct!

Je hoeft niet per se een actie te starten of mee te doen met de beweegdag om toch bij te kunnen dragen. Doneer hier direct om kinderen te helpen aan sport- of cultuuractiviteiten.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.