Lions Heerenveen halen €19.000 voor Jeugdfonds Sport Friesland

Lionsclub Heerenveen e.o. heeft voor de tweede keer een prachtige bijdrage bijeen ‘geslagen’ voor Jeugdfonds Sport Friesland. Met de organisatie van het Lions Midzomer Golfevent is er bijna €19.000 opgehaald voor ons fonds. Op en rond de baan van Burggolf St. Nicolaasga heerste een en al gezelligheid en sportiviteit bij de deelnemers. Met deze bijdrage kan Jeugdfonds Sport Friesland weer een groot aantal kinderen uit niet-financieel daadkrachtige gezinnen in de gemeente Heerenveen laten sporten bij een sportvereniging. Dankzij de medewerking van een dertigtal sponsors, zowel actief als golfteam of anderszins er bij betrokken, is er het bedrag opgehaald.

Jeugdfonds Sport Friesland wil Lions Heerenveen e.o., alle deelnemers en sponsoren hartelijk danken voor het schitterende bedrag dat er bijeen gebracht is!

Daarnaast organiseert Lionsclub Heerenveen e.o. op 19 september a.s. weer een sportmiddag bij AV Heerenveen. Net als vorig jaar gaat daar ook nu weer – op 19 september a.s. – een sportmiddag aan vooraf op en rond de baan van de Atletiekvereniging AV Heerenveen. Een groot aantal sportverenigingen gaan zich hier, i.s.m. Lionsclub Heerenveen e.o., voor inzetten. Hiermee kunnen de vereniging ook hun eigen sport promoten. Vanuit de Heerenveense basisscholen is er al weer veel belangstelling om mee te doen aan deze sportdag. 

Hoofdorganisator Jerry Speel van Lions Heerenveen e.o. reikte na afloop van het golftoernooi, dat het goed trof qua weer, de prijzen uit. Het toernooi werd nipt gewonnen de Heeren van Sminia flight Marco van Schaik, Harry Bosma, André Kraan en Dirk Bootsma.

Nog meer heugelijk nieuws: het Lions Midzomer Golfevent voor volgend jaar staat ook alweer gepland! Het toernooi vindt volgend jaar plaats op 21 juni.

Foto: Cor Pot FotografieMeer nieuws

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

kinderen groeit op in armoede

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te sporten

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen...