Naar Jeugdfonds Sport Friesland pagina

Friesland | 21 december 2018

Lions Heerenveen e.o. halen €10.000 op voor Jeugdfonds Sport Friesland

Afgelopen week is het contract getekend voor de besteding van het door de Lions Heerenveen e.o. opgehaalde bedrag van €10.000. Het Jeugdfonds Sport Friesland is erg verheugd met deze unieke langdurige samenwerking met de Lions Heerenveen e.o. Met deze bijdrage kan Jeugdfonds Sport Friesland weer een groot aantal kinderen uit niet-financieel daadkrachtige gezinnen in de gemeente Heerenveen laten sporten bij een sportvereniging of zwemles laten volgen.

Namens de Lions Heerenveen hebben de heren Wessel van Boetzelaer en Aad Kant  de ondertekening verzorgd en namens Jeugdfonds Sport hebben voorzitter Coby van der Laan en bestuurslid Herma van Keulen.

Over Jeugdfonds Sport Friesland
1 op de 9 kinderen in Friesland kan niet bij een club sporten vanwege een gebrek aan financiële middelen bij ouders en/of verzorgers. Hierdoor lopen kinderen allerlei kansen mis die voor andere leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Het Jeugdfonds Sport Friesland biedt kinderen van ouders/verzorgers die niet-financieel daadkrachtig zijn, een kans om te sporten. Het Jeugdfonds Sport Friesland geeft kinderen door middel van sport een kans zich positief te ontwikkelen.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Friesland

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren in 2019 de kans kregen om te sporten.

kinderen en jongeren in 2019 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen.