Limburg sponsort Limburg

Naar Jeugdfonds Sport Limburg pagina

Limburg | 18 december 2019

Limburg sponsort Limburg

Arriva en de Provincie Limburg vinden het belangrijk dat alle kinderen de mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld te kunnen sporten, muziekles te kunnen volgen of een museum te kunnen bezoeken. Omdat dit niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is, is er een uniek initiatief gestart, Limburg sponsort Limburg. Daarmee kan er voor de komende jaren een extra bijdrage worden geleverd op het gebied van jeugd, sport en cultuur in en aan de Limburgse maatschappij.

DOE MEE Organisaties en bedrijven kunnen zich verbinden aan Limburg sponsort Limburg. Dat doen zij door op de achterkant van bussen te adverteren. Zo maken ze het mogelijk dat kinderen uit Limburg hun talenten kunnen ontwikkelen op de thema’s Sport en Cultuur. Klik hier voor meer informatie over deze actie.

Jaarlijks ondersteunt Arriva vier bestaande provinciale doelen zodat zij op hun beurt weer kinderen kunnen helpen om te sporten en zich te ontwikkelen op gebied van cultuur. Jeugdfonds Sport Limburg is een van deze vier goede doelen.
Wij zijn ontzettend blij met deze actie van Arriva. Mede hierdoor kunnen wij er samen voor zorgen dat er nog meer kinderen kunnen meedoen! Dankzij deze actie krijgt ook Arriva een plekje op onze wall of supporters.

 

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Limburg

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.