nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 12 september 2023

Kies je Kunst Houten: “Toen zagen we capoeira”

Hoera! Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht heeft vandaag de zesde video van Kies je Kunst in Houten gelanceerd. In de video’s zien we jongeren aan het woord over hun passie op het gebied van kunstbeoefening. 

Een veilige plek om jezelf te zijn

In deze zesde video zien we Jim, 9 jaar. Hij zit op Capoeira bij de Casca Dura Academy in Houten. “Ik wilde graag freerunnen en ik wou graag een vechtsport doen. En capoeira combineert al dat soort sporten. Dat vind ik ook heel leuk aan capoeira.” aldus Jim. “Ik ben ergens heel trots op! Mijn sprongdraai”. Bekijk hier de video van Jim.

Kies je kunst Houten

Kies je Kunst Houten is een reeks van korte video’s, gemaakt in opdracht van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht en in samenwerking met Jeugdpas Sport & Cultuur Houten en Stichting Shine Houten. De video’s hebben als doel om meer kinderen/jongeren enthousiast te krijgen voor de kunstbeoefening met de boodschap dat het lesgeld daarbij geen belemmering hoeft te zijn. Deze video is gemaakt door Sjoerd Derine.

Kies je Kunst Houten is mede mogelijk gemaakt met een bijdrage van de gemeente Houten.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.