nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 28 november 2022

Kies je Kunst Houten: “Mijzelf zijn in het circus”

Hoera! Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht heeft vandaag de vijfde video van Kies je Kunst in Houten gelanceerd. In de video’s zien we jongeren aan het woord over hun passie op het gebied van kunstbeoefening. 

Een veilige plek om jezelf te zijn

In deze vijfde video zien we Maeve, 13 jaar. Zij zit op circus bij Circus Sambal in Houten. “Het allerleukste aan circus vind ik hoe uniek het is en hoeveel variatie je hebt in wat je kan doen,” aldus Maeve. “Als ik met circus bezig ben hoef ik nergens aan te denken, kan ik mijzelf zijn, energie kwijt en trucjes blijven oefenen”. Bekijk hier de video van Maeve.

Kies je kunst Houten

Kies je Kunst Houten is een 10-delige serie korte video’s, gemaakt door Tushar Shangoer in opdracht van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht en in samenwerking met Jeugdpas Sport & Cultuur Houten en Stichting Shine Houten. De video’s hebben als doel om meer kinderen/jongeren enthousiast te krijgen voor de kunstbeoefening met de boodschap dat het lesgeld daarbij geen belemmering hoeft te zijn.

Kies je Kunst Houten is mede mogelijk gemaakt met een bijdrage van de gemeente Houten.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.