nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 8 september 2022

Kies je Kunst Houten: “Door theater meer zelfvertrouwen”

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht heeft vandaag de vierde video van Kies je Kunst in Houten gelanceerd. In de video’s zien we jongeren aan het woord over hun passie op het gebied van kunstbeoefening. 

Een veilige plek om jezelf te zijn

In deze vierde video zien we Elaya, 16 jaar. Ze volgt theaterles bij Jeugdtheaterschool Aan de Slinger in Houten. “Theater heeft me zelfvertrouwen gegeven,” aldus Elaya.”Ik gun het een ander ook om op theater te zitten. Je krijgt er meer zelfvertrouwen door, het is supergezellig en een veilige plek om helemaal jezelf te zijn”. Bekijk hier de video van Elaya.

Kies je kunst Houten

Kies je Kunst Houten is een 10-delige serie korte video’s, gemaakt door Tushar Shangoer in opdracht van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht en in samenwerking met Jeugdpas Sport & Cultuur Houten en Stichting Shine Houten. De video’s hebben als doel om meer kinderen/jongeren enthousiast te krijgen voor de kunstbeoefening met de boodschap dat het lesgeld daarbij geen belemmering hoeft te zijn.

Kies je Kunst Houten is mede mogelijk gemaakt met een bijdrage van de gemeente Houten.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.