Kick-off Jeugdfonds Sport & Cultuur Hengelo Borne groot succes

We kijken terug op een fantastische Kick-off bijeenkomst van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Hengelo Borne bij woningcorporatie Welbions! In Hengelo en Borne kunnen vanaf heden ook aanvragen gedaan worden voor muziek, zang en danslessen. Het fonds is per 5 november uitgebreid met cultuur en gaat verder als ‘Jeugdfonds Sport & Cultuur Hengelo-Borne’.

Met belangeloze medewerking van onze ambassadeurs Jan van Halst, (Analist bij Ziggo Sport) en Ingrid Prigge, (Marathonloopster), Wethouders  Bas van Wakeren, (Hengelo met o.a. portefeuille Cultuur), Michel Kotteman, (wethouder Borne met o.a. portefeuille Sport), Hengelo’s oudste kunstenaar Wim van Oostrom (85) en… Last but not least… Leon Giesen van Mondo Leone (filmmaker, muzikant en verhalenverteller). Iedereen heeft belangeloos zijn medewerking verleend.

Vier ambassadeurs proberen het fonds ruimere aandacht te geven: de Bornse Ingrid Prigge, voetbal-analyticus Jan van Halst uit Hengelo, oud-doelman Sander Boschker van FC Twente en cabaretière-columniste Nathalie Baartman uit Borne. De laatste is toegevoegd aan het eerdere drietal, speciaal om de toegevoegde inzet voor de cultuur te benadrukken.

Journalist Bert Janssen (Twentsche Courant Tubantia) schreef er een mooi artikel  over.Meer nieuws

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

kinderen groeit op in armoede

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te sporten

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen...