nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland pagina

Noord-Holland | 29 april 2021

Kick-off Cultuur@CruyffCourts Hilversum-Noord

Van Hiphop les tot trommelworkshop: van 28 april t/m 19 mei zijn er weer diverse toffe, gratis activiteiten voor jongeren op het Cruyff Court in Hilversum Noord. Tijdens de feestelijke opening op woensdag 28 april was locoburgemeester Karin Walters aanwezig om het startsein te geven. Ook baltovenaar en meervoudig wereldkampioen Panna Nasser el Jackson gaf een optreden.

Veilige ontmoetingsplek

Kinderen tussen de 8 en 15 jaar kunnen bij Cultuur@CruyffCourts hun hart ophalen. Voetballen of vloggen, tennissen of rappen; op de Cruyff Courts krijgen kinderen en jongeren de kans te ontdekken wat ze leuk vinden. De Cruyff Courts zijn een veilige ontmoetingsplek waar kinderen saamhorigheid ervaren, vriendschappen sluiten, hun eigen talenten ontdekken en om leren gaan met winnen en verliezen. Het project is daarmee waardevol voor de fysieke en mentale ontwikkeling van de kinderen.

Programma  Cruyff Court t/m 19 mei

Er is voor elk wat wils. Zo is er een Hiphop dansles door Fit by Rox of leer graffiti maken als Banksy met Globe CKC. Wil je muziek leren maken en beter worden in dansen en acteren? Jong Beatrix heeft het allebei. Je kunt ook meedoen met de trommelworkshop van Muziekschool Robberts. Twee stokken in de handen, een blauw drumvat als trommel en drummen maar! De DJ Experience biedt ook DJ workshops aan tijdens Cultuur@CruyffCourts. De toegang is gratis. Bekijk hier het hele programma.

Zien we je daar?

Cruyff Court Hilversum Veld

Stephensonlaan
1222 HilversumLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.