nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught pagina

‘s-Hertogenbosch & Vught | 19 december 2023

Jeugdfonds Sport & Cultuur goede doel tijdens Kangoeroeloop Tweede Kerstdag

Jeugdfonds Sport & Cultuur goede doel Kangoeroeloop Tweede Kerstdag

Op Tweede Kerstdag vindt dit jaar wederom de Kangoeroeloop plaats in Vught. Start en finish zijn op de prachtige atletiekbaan van Prins Hendrik in de bosrijke omgeving van Vught.

De Van Iersel Luchtman Advocaten Kangoeroeloop wordt georganiseerd door de Vughtse sportclub Prins Hendrik. Het is de traditionele familieloop voor jong en oud, voor trimmers, atleten, wandelaars, snelwandelaars en paralopers.

Prins Hendrik heeft het Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught gekozen als het goede doel voor de Kangoeroeloop. Voor iedere betalende deelnemer aan de 51ste editie van de Kangoeroeloop 2023 draagt Prins Hendrik 1 euro af aan het Jeugdfonds.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren tot 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is om aan sport en cultuur te doen. Inschrijven voor de Kangoeroeloop kan via inschrijven.nl/form/2023122615332-nl. Voor volwassenen geldt een tarief van 8,50 euro en voor deelnemers tot en met 12 jaar 6,50 euro. Voor meer informatie surf naar: www.kangoeroeloop.nlLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.