nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Amsterdam pagina

Amsterdam | 2 april 2020

Jeugdfonds Sport Amsterdam in tijden van corona

Het bureau en de backoffice van Jeugdfonds Sport Amsterdam werken door in deze tijden van crisis. We verwelkomen nog steeds van harte aanmeldingen van kinderen. Hoe gaan we daarmee om?

  • We beoordelen en verwerken de aanvragen direct, maar keuren deze pas definitief goed op het moment dat de zwembaden en sportverenigingen weer open gaan. Indien dit het geval is vóór 1 juli en kinderen dus dit sportjaar nog kunnen sporten bij de aanbieder, vergoeden we dit jaar nog een gedeelte. Indien de verenigingen pas na 1 juli openen, zullen we de aanmelding desgewenst overhevelen naar het nieuwe sportjaar dat 1 september start.
  • Aanvragen voor diplomazwemmen (niet gebonden aan het sportjaar) zullen we weer gaan goedkeuren op het moment dat er weer gezwommen kan en mag worden.
  • De betalingen naar sportaanbieders en sportwinkels zal door blijven gaan.
  • Wij zijn goed bereikbaar via de mail. Vragen over aanvragen kunnen gesteld worden via amsterdam@jeugdfondssport.nl en worden zoals gebruikelijk beantwoord.
  • Je kunt ons ook bellen voor vragen. We hanteren aangepaste tijden bij de helpdesk en zijn te bereiken van 9.00 tot 12.30 uur op het gebruikelijke nummer: 0620074161
  • Indien er zich problemen voordoen, bijvoorbeeld omdat ouders geconfronteerd worden met openstaande facturen van betalingsverplichtingen die onlangs zijn aangegaan en waarvoor de aanvraag nog niet rond was, laat het ons dan weten. Wij kijken graag of we een oplossing kunnen bieden.
  • Vergeet alsjeblieft niet dat we ook voor kinderen van zzp’ers waar het even tegen zit (bijvoorbeeld door deze coronacrisis) sport- en of zwemles vergoeden. Wellicht kan je met deze informatie voor een grote groep Amsterdammers een klein beetje de pijn verzachten van de gevolgen van de coronacrisis.

Hou je goed en blijf bewegen!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Amsterdam

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.