nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught pagina

‘s-Hertogenbosch & Vught | 26 januari 2021

Jeugdfonds ontvangt een donatie van 1700 euro van Dukers & Baelemans

Recent ontving het Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught een donatie van 1700 euro van Dukers & Baelemans. Dit Bossche bedrijf is een vooraanstaande opleider voor financieel professionals.

De uitbraak van het coronavirus begin 2020 heeft veel mensen en bedrijven hard geraakt. Niet alleen qua gezondheid en op sociaal gebied maar zeker ook op financieel vlak. Dukers & Baelemans vond het daarom niet gepast om haar relaties en opdrachtgevers een traditionele eindejaars attentie te schenken. Het bedrijf besloot in samenspraak met hun relaties en opdrachtgevers een donatie te doen aan drie goede doelen en vroegen hen naar welk doel hun voorkeur uit ging.

De stemmen werden geteld en naar rato van de stemmen werd het te doneren bedrag verdeeld. Behalve aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught werd er ook gedoneerd aan Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch en Natuurmonumenten.

De mooie donatie van Dukers & Baelemans maakt het mogelijk een extra aantal kinderen woonachtig in de gemeente ’s-Hertogenbosch lid

te laten worden van een sportvereniging of deel te laten nemen aan een cultuuractiviteit.

Dukers & Baelemans is onderdeel van Welten dat support van financieel dienstverleners tot haar core business rekent. Het bedrijf draagt MVO en duurzaamheid een warm hart toe. Bovendien is Welten ook op een andere manier betrokken bij sport in de lokale gemeenschap: als trotse sponsor van basketbalclub Heroes Den Bosch.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.