nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught pagina

‘s-Hertogenbosch & Vught | 12 juni 2023

Jeugdfonds goede doel tennisvereniging Wolfsbosch in Vught

Jeugdfonds Sport & Cultuur goede doel BallenvoorBallen-toernooi bij TV Wolfsbosch (Vught)

Van 23 juni tot 2 juli vindt het jaarlijks terugkerende BallenvoorBallen-toernooi plaats bij tennisvereniging Wolfsbosch in Vught. Traditiegetrouw gaan de opbrengsten van toernooi naar een goed doel. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught is dit jaar het goede doel van het BallenvoorBallen toernooi. Het Jeugdfonds betaalt de contributie voor de sportvereniging of het lesgeld voor cultuurlessen (dans, muziek, etc.) voor kinderen tot 18 jaar, uit gezinnen waar weinig geld is.

Het BallenvoorBallen-toernooi is een toernooi voor 20+ en 45+, enkel- en dubbelspel. Het tiendaagse toernooi kent een aantal side events zoals kids day, een feestavond, een veilingavond en de afsluitende bijeenkomst met de prijsuitreiking en overhandiging van een cheque aan het goede doel.

Het BallenvoorBallen- toernooi wordt gesponsord, onder ander door lokale ondernemers in Vught en omgeving. Wil je ook doneren, klik dan op deze link: BallenVoorBallen Toernooi 2023 (mijnjeugdfondsactie.nl)Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.