nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe pagina

Drenthe | 8 april 2019

Isa Zwart nieuwe ambassadeur Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe

 

Emmen, 24 maart 2019

Isa Zwart, singer-songwriter, winnaar van het Drèents Liedtiesfestival in 2017, genomineerd voor de cultuurprijs 2018 en winnaar van de award “Beste talent van 2018” Popgala Noord (Eurosonic Noorderslag) wordt ambassadeur voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe.

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek- of dansles,schilderen of theaterschool of een andere creatieve cursus.

Isa is een actieve en sociale jonge meid met oog voor de maatschappij. “Ik wil wel ambassadeur worden, maar ook iets doen”. Isa gaat zich onder andere een keer inzetten bij ‘De Vrolijkheid’ op het AZC in Emmen waar zij met de kinderen/jeugd iets met muziek/theater zal gaan doen.

Cultuur, zingen, schrijven en theater, is een belangrijke uitlaatklep voor Isa. Zoals de één sport heeft als uitlaatklep, heeft Isa dat met muziek en theater. Zij heeft het geluk gehad dat zij muziek- en theaterlessen kon volgen en ze vindt het heel belangrijk dat alle kinderen de kans zouden moeten krijgen om dit te kunnen doen.

Isa brengt binnenkort haar eerste single met clip uit (tevens soundtrack voor de nederlands-duitse oorlogsfilm ‘Verraderlijke Liefde’). Daarnaast is ze druk met Zoo Mooi, Ode aan Aleid Rensen van het oude Dierenpark in Emmen en het maken van een eigen theater performance bij de Theateropleiding Loods13 in Emmen. Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe is dan ook enorm blij dat deze enthousiaste creatieveling ambassadeur voor het fonds wil zijn.

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.