nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel pagina

Overijssel | 6 maart 2024

Intermediairsbijeenkomst Rijssen-Holten

Op dinsdag 27 februari vond er in het gemeentehuis in Rijssen een intermediairsbijeenkomst plaats. De bijeenkomst werd geopend door Janine Otten, beleidsmedewerkster van de gemeente Rijssen-Holten. Zij gaf uitleg over de verruimingen van het minimabeleid van de gemeente.

De gemeente Rijssen-Holten is per 1 oktober 2023 aangesloten bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Inwoners vanaf 18 jaar, met een laag inkomen, kunnen gebruik maken van de regelingen. Een aanvraag kan ingediend worden via de site van de gemeente.

Winie Vissinga gaf namens Sam& Overijssel en als provinciaal coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur in Overijssel uitleg over de regelingen van het Volwassenenfonds. Tijdens de bijeenkomst werden ook de regelingen van het Jeugdfonds Sport & Cultuur besproken. Het is toch fantastisch dat een jeugdlid van de lokale voetbalvereniging gebruik kan maken van het Volwassenenfonds, zodra hij/zij 18 wordt!

Tijdens de bijeenkomst waren er onder andere vertegenwoordigers van Sociaal VraagPlein, Voedselbank Rijssen-Holten, voetbalvereniging Excelsior ’31, Diaconaal Netwerk, ViaVie Welzijn.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.