nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 11 januari 2021

Inspiratiebijeenkomst intermediairs

Op maandag 25 januari 2021 van 15.30-17.00 uur organiseert het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht in samenwerking met de Sport & Cultuur makelaars van ZIMIHC en SportUtrecht een online inspiratie- en uitwisselingsbijeenkomst. Deze online bijeenkomst vindt plaats via ZOOM. 

Voor wie ?

De inspiratiebijeenkomst wordt georganiseerd voor buurtsportcoaches, beweegmakelaars, cultuurcoaches en combinatiefunctionarissen. Maar ook voor sociaal makelaars, talentontwikkelaars, brede schoolcoördinatoren, jongerenwerkers, lokaal aanspreekpunten en alle andere intermediairs uit stad en provincie Utrecht. Ben je nog geen intermediair maar overweeg je om dit te worden? Ook dan kun je aanhaken. De bijeenkomst is voor zowel bestaande, als nieuwe intermediairs.

Meer kinderen bereiken

Doel van de bijeenkomst is uitwisseling over hoe we met elkaar meer kinderen kunnen bereiken in armoede en door kunnen leiden naar structurele deelname aan naschoolse sport- en/of kunstbeoefening.

Tevens is er een breakout room voor nieuwe (potentiële) intermediairs, waarin bijvoorbeeld uitleg wordt gegeven over het indienen van aanvragen bij het Jeugdfonds. Heb je collega’s die mogelijk interesse hebben om intermediair te worden? Stuur deze uitnodiging dan vooral ook naar hen door. Kijk hier voor het volledige programma.

Aanmelden

Ben jij intermediair voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht en wil je meedoen? Meld je dan hier aan. Voor meer informatie mail naar: Utrecht@jeugdfondssportencultuur.nl of bel 06-14322908.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.