nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere pagina

Almere | 9 juli 2019

INNERWHEEL doneert aan het Jeugdfonds!

Fred van Brussel, bestuurslid van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere heeft vrijdag 5 juli een cheque van 4250 Euro in ontvangst genomen van Inner Wheel Almere – ’t Gooi. Het Jeugdfonds geeft aan ontzettend blij te zijn met deze donatie omdat het zonder donaties zoals deze niet mogelijk is om alle kinderen te helpen uit Almere. In Almere groeit 1 op de 8 kinderen op in armoede! De missie van het Jeugdfonds is dat alle kinderen moeten kunnen meedoen, ongeacht de financiële situatie thuis.

Met de organisatie van een bridgetoernooi en een benefiet Golftoernooi op de golfclub Almeerderhout hebben de dames van Inner Wheel een bedrag van 4250 Euro bij elkaar gespeeld. Inner Wheel geeft aan dat het plezier dat ze hadden om tijdens het spel dit mooie bedrag bij elkaar te spelen, gelijk het doel was. Want dat gevoel gun je iedereen! Vandaar de keuze om een donatie te doen aan het Jeugdfonds. De donatie zet het Jeugdfonds direct in om de contributie te vergoeden voor kinderen en jongeren uit Almere.

Serviceclub Inner Wheel Almere – ’t Gooi is op 17 november 2012 opgericht en maakt deel uit van een wereldwijde actieve, zelfstandige serviceorganisatie met meer dan 100.000 leden. De club staat voor vriendschap, het werven van fondsen en onderhouden van internationale contacten. Inner Wheel Almere – ’t Gooi steunt graag lokale projecten en dit seizoen was het Jeugdfonds het goede doel van de club.



Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.