nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Utrecht pagina

Utrecht | 12 september 2019

Mooie actie van IJssalon de IJskluis in Bunnik

Regelmatig wordt Jeugdfonds Sport & Cultuur gekozen als goed doel. We vinden het geweldig om te zien wat er zoal gedaan wordt om acties tot een succes te maken. Ook ijssalon de IJskluis in Bunnik verzon een actie waarvan de opbrengst ten goede kwam aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Tot buiten de ijssalon in de rij

De IJskluis opende het nieuwe ijsseizoen begin april, met een leuke ijsschepactie. De gehele opbrengst was bestemd voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. De groots opgezette actie trok zoveel bezoekers dat de rij zich tot ver buiten de ijssalon uitstrekte.

Bekende gast-ijsscheppers en ander vermaak

De opening werd verricht door de burgemeester van Bunnik: Ruud van Bennekom. De vrijwillige brandweer kwam het gebeuren opleuken en nam daarvoor zelfs een brandweerwagen mee. Deze werd voor de ijssalon gezet en het wachtend publiek kon er een kijkje nemen. Na de burgemeester kwam een aantal bekende plaatsgenoten dienst doen als gast-ijsschepper.

IJssalon de IJskluis overhandigt cheque aan Jeugdfonds Sport

IJssalon de IJskluis overhandigt cheque aan Jeugdfonds Sport & Cultuur

Al met al was het een feestelijke actie die veel media-aandacht kreeg en waarbij het zonnetje ook nog eens goed meewerkte! In totaal bracht deze actie €600 op. Op 10 april mochten we de cheque met dit mooie bedrag in ontvangst nemen.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.