nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught pagina

‘s-Hertogenbosch & Vught | 29 februari 2024

Hockeywerkt partner Jeugdfonds Sport & Cultuur

Hockeywerkt partner Jeugdfonds Sport & Cultuur

Sinds vorig jaar is HockeyWerkt partner van het Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch-Vught. Bij de organisatie staat plezier, aandacht en ontwikkeling hoog in het vaandel! HockeyWerkt biedt hockeyclubs professionele trainers en gekwalificeerd personeel. Zo brengt het bedrijf hockeyclubs en trainers bij elkaar. Daarnaast organiseert het in Den Bosch gevestigde bedrijf leuk personeel voor BSO-organisaties en verzorgt trainingen en activiteiten voor iedereen die geen genoeg krijgt van hockey, zoals ook voor de allerkleinsten in de vorm van het leuke kabouterhockey.

HockeyWerkt heeft 20 werknemers en bemiddelt 250 trainers in het gehele land. Elke week is er direct (via de clubs) en indirect contact met 50.000 hockeyers in Nederland. De organisatie heeft dus een belangrijke rol in hockey als breedtesport.

Als partner van het Jeugdfonds Sport & Cultuur draagt HockeyWerkt er aan bij dat het Jeugdfonds Sport & Cultuur bekender wordt in de hockeywereld en ook daarbuiten. Het Jeugdfonds is geïntegreerd in allerlei vormen van communicatie door Hockeywerkt, zoals op de website, bij events en op de kleding van trainers. Hockeywerkt vindt dat iedereen recht heeft op sport en de daarbij horende aandacht en plezier. Koen Brok (marketeer HockeyWerkt): “We vinden het belangrijk dat sport toegankelijk is voor iedereen. Zeker bij het hockey is er wat dat betreft een wereld te winnen. We hebben als doel meer clubs en gezinnen bekend te maken met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Daarop richten we onze communicatie op de clubs. Als club moet je laten weten dat iedereen kan en mag meedoen.”

Bowie van der Schoot (algemeen directeur HockeyWerkt): “Wij als HockeyWerkt hebben altijd een sterk maatschappelijk gevoel gehad en zitten vol met het vrijwilligers-DNA. Dat betekent dat we niets liever doen dan kinderen de kans geven om mee te doen aan het verenigingsleven. Dat zit in onze eigen persoonlijke ervaring met de sportwereld. Wij gunnen ieder kind een warme, leerzame omgeving waar je jezelf met plezier kunt ontwikkelen als mens. Het maakt ons erg trots om te mogen samenwerken met een organisatie als het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch-Vught heeft in 2023 1265 kinderen kunnen helpen om lid te worden van een sportvereniging of cultuurlessen te volgen. Voor meer informatie over Hockeywerkt surf naar www.hockeywerkt.nl.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.