nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere pagina

Almere | 12 juli 2021

Haal je zwemdiploma A, B of C via het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere!

Zwemmen is natuurlijk al heel leuk, maar leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nog veel leuker! Tijdens de zwemlessen via Optisport Almere beleven kinderen samen met Zed de haai en Sop de zeester de spannendste avonturen.

Bij de start van het zwemlestraject krijgen kinderen een paspoort en een schatkist. In dit paspoort worden alle avonturen beschreven. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Als de kinderen een diploma halen, wordt de schatkist volgemaakt met een medaille die een speciale plek heeft in de schatkist. Na het behalen van het C-diploma is het avontuur afgelopen. Kinderen ontvangen dan de grootste beloning: De Reuze Robijn.

Via het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere is het nu mogelijk om een A, B of C-diploma te halen bij Optisport Almere. De zwembaden die hieraan meedoen, zijn Zwembad de Vrijbuiter, Zwembad Almere Poort en Zwembad Almere Stad. Op de onderstaande flyer lees je hoe je een aanvraag kunt doen. De spelregels vind je hier. Meer informatie over de leuke zwemlessen bij Optisport Almere: locaties De Vrijbuiter, Almere Poort en Almere stad vind je op de website.

Bekijk hier de flyerLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.