nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 24 december 2020

Gratis theaterworkshops voor jongeren tijdens lockdown

Theaterschool Utrecht geeft de komende periode elke dag een gratis online theaterworkshop aan jongeren die door de lockdown noodgedwongen thuis zitten. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar kunnen dagelijks – behalve in het weekend en op de feestdagen – om 16:00 u online aan de slag met theaterdocenten van Theaterschool Utrecht.

Gratis online lessen

Elke dag om 16.00 uur ( m.u.v. de weekenden) zijn er weer andere workshops te volgen via Zoom, zoals: Theatermaken, Schrijven, Stop-motionfilms maken, Casting, Dans en Dialogen. Deze gratis online lessen worden gegeven tot en met 15 januari 2021. Ook als de scholen na de kerstvakantie weer starten met onderwijs op afstand kunnen jongeren dus nog meedoen.

Perspectief voor jongeren

De workshops zijn onderdeel van het initiatief van de Gemeente Utrecht om in de komende periode van zwaardere coronamaatregelen jongeren en jongvolwassenen meer perspectief te bieden. Met deze online bijeenkomsten zorgen we voor een veilige, stimulerende en creatieve invulling van een deel van de middag en de mogelijkheid om andere jongeren online te ontmoeten.

Aanmelden

Deelname is gratis, maar aanmelden moet wel. Dat kan op https://theaterschoolutrecht.nl/lockdown. Daar is ook het gehele aanbod van workshops te vinden.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.