seizoenkaarten FC Groningen

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen pagina

Groningen | 6 juli 2020

Gratis seizoenkaarten FC Groningen

Is uw kind groot fan van FC Groningen en zou u samen met hem/haar graag komend seizoen de wedstrijden in het stadion willen bezoeken?

Wanneer uw kind gebruik maakt van het Jeugdfonds Sport & Cultuur voor het lidmaatschap van de sportvereniging komen jullie in aanmerking voor gratis seizoenkaarten van FC Groningen. Deze kaarten zijn gedoneerd door oud-spelers, supporters en sponsors van de club en zijn bedoeld voor mensen uit Stad en Ommeland die onder de armoedegrens leven. De gedoneerde seizoenkaarten worden door ‘Stichting Laat ons weer eens samen juichen’ ter beschikking gesteld aan onder andere het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen.

Willen u en uw kind(eren) hiervoor in aanmerking komen, lees de voorwaarden en vul jullie gegevens dan in via dit aanmeldformulier!

Onderstaande voorwaarden zijn verbonden aan deze actie:

– Uw kind(eren) maakt dit jaar/seizoen gebruik van het Jeugdfonds Sport & Cultuur voor betaling van het lidmaatschap van de sportvereniging.
– Uw kind is groot fan van FC Groningen.
– U bent van plan het hele seizoen structureel de wedstrijden met uw kind(eren) te bezoeken. Eventueel vervoer, parkeren en consumpties zijn voor eigen rekening van het gezin.
– Per gezin kan maar één ouder/verzorger een seizoenkaart ontvangen.
– De seizoenkaarten zijn alleen geldig voor seizoen 2020-2021. Het is verboden deze kaarten door te verkopen of anderszins ten gelde te maken. Misbruik zal tot intrekking van de seizoenkaarten leiden.
– De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

AANMELDEN

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.