nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland pagina

Noord-Holland | 14 februari 2018

Gezocht: penningmeester Noord-Holland

Het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Noord-Holland zijn door het vertrek van één van de bestuursleden op zoek naar een nieuwe penningmeester.

De penningmeester van het bestuur is verantwoordelijk voor de jaarlijkse cyclus van planning en control en de financiële verslaglegging. U wordt daarin ondersteund door de organisatie waaraan de uitvoerende werkzaamheden zijn uitbesteed, team Sportservice Provincie Utrecht, en het landelijk bureau van de gezamenlijke fondsen. Het landelijk bureau levert o.a. de formats voor de budgettering en jaarrekening en coördineert de accountantscontroles. Team Sportservice onderhoudt de contacten met stakeholders zoals de gemeenten en zorgt voor het afsluiten van de contracten. Tevens verzorgt Team Sportservice de administratieve afhandeling van alle aanvragen van de kinderen en de daarmee gepaard gaande betalingen. Het beheer van de gelden is de verantwoordelijkheid van de penningmeester.

Lees hier de hele vacatureomschrijving en meer informatie >>

Voor meer informatie en sollicitatie:
Indien u interesse heeft kunt u voor vragen contact opnemen met:
Ingrid Reichmann, bestuurslid Jeugdsportfonds Noord-Holland en Jeugdcultuurfonds Noord-Holland, op telefoonnummer: 06 46238666 of via email: i.reichmann@partnersatwork.nl

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.