nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar pagina

Alkmaar | 15 augustus 2022

Gezocht: 2 nieuwe bestuursleden

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? En heb je affiniteit met sport en/of cultuur en vind je het belangrijk dat ieder kind mee kan doen? Het Jeugdfonds Alkmaar is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden!

Vacature Bestuurslid Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar zet zich in om kinderen van 4 tot 18 jaar die opgroeien in armoede te kunnen laten sporten of aan kunst en cultuur te laten deelnemen. Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds de contributie en de eventueel benodigde attributen.

Het landelijk bureau zorgt voor de gezamenlijke strategie en beleid van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Ook organiseert het bureau op centraal niveau bijeenkomsten, ontwikkelt communicatie tools, levert de formats voor budgettering en jaarrekening en coördineert de accountantscontroles.

Door het vertrek van één van de bestuursleden bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar is er een vacature ontstaan voor:

Algemeen Bestuurslid

Als nieuw bestuurslid hou je je bezig met algemene zaken in het bestuur en vertegenwoordig je daarin het belang van zowel sport als cultuur. Daarnaast heb je taken op het gebied van fondsenwerving. Je draagt bij aan de ontwikkeling van een plan van aanpak voor sponsorwerving en bouwt en onderhoudt relaties met bedrijfsleven en andere (lokale) stakeholders.

Tijdbesteding
Het bestuur vergadert 4 x per jaar op de maandagavond. In totaal is de tijdbesteding ongeveer 2 uur per week. Het betreft een vrijwillige functie en de leden van het bestuur ontvangen voor hun inzet geen financiële vergoeding.

Profiel
Bij voorkeur heb je een goed netwerk in Alkmaar dat mede inzetbaar is voor fondsenwerving. Je hebt aantoonbaar veel affiniteit met sport en/of cultuur en het belang om alle kinderen toegang te bieden tot deelname aan sport & cultuur. Bestuurlijke ervaring is een pré.

We zoeken een enthousiaste persoon met goede communicatieve vaardigheden, een praktische inslag, die goed kan samenwerken om met energie en plezier ons bestuur te versterken.

Voor meer informatie en sollicitatie
Voor vragen en sollicitatie kun je contact opnemen met de heer W. van der Ham (voorzitter) via
06-42200998 of via wimvdham@hotmail.com.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.