nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland pagina

Zuid-Holland | 17 november 2023

Geslaagde Jeugdfonds Intermediairsbijeenkomst inspireert en informeert!

Op donderdag 16 november 2023 kwamen intermediairs uit alle hoeken van Zuid-Holland samen in cultuurhuis Kade40 Vlaardingen voor de Jeugdfonds Intermediairsbijeenkomst. Een bruisende middag vol inspiratie, boeiende optredens en waardevolle inzichten.

Het Jeugdfonds trapt af

De bijeenkomst trapte af om 15:00 uur met een hartelijk welkomstwoord van bestuurslid Lonneke Tax en een update over de huidige stand van zaken door coördinator Stefan Hagebeek. De ruim 40 aanwezige intermediairs kregen hierdoor meteen een beeld van de impact van hun werkzaamheden.

Verschillende sprekers en een spetterend optreden

Stella de Swart, auteur van ‘Armoede krijg je gratis’, deelde haar ervaringen die indruk maakten op alle aanwezigen. Haar verhaal gaf een krachtige boodschap over veerkracht en doorzettingsvermogen. Vervolgens traden negen kinderen van het kinderkoor Villa Voice op. Deze kennismaking met cultuur bood een verfrissende afwisseling.

Na een korte pauze betrad Laura Butselaar van het Kenniscentrum Sport & Bewegen het podium. Haar inzichten over het belang van deelname aan activiteiten voor kinderen raakten de juiste snaar en benadrukten de waarde van de missie van het Jeugdfonds.

Intermediairs aan het woord

Om af te sluiten kregen een aantal intermediairs de kans om hun ervaringen te delen. Desiree Schakel van Stichting ZO!, Sven Kamsteeg van ViB en Sarwat Taha van Welzijn Capelle kwamen hierbij aan het woord. Dit zorgde voor levendige gesprekken en waardevolle uitwisselingen van verschillende ervaringen die de intermediairs tijdens hun werk opdoen.

De bijeenkomst werd afgesloten met een informele borrel om 17:00 uur, waar deelnemers de gelegenheid hadden om te netwerken en de dag samen af te sluiten.

Wij zijn dankbaar voor de gastvrijheid van Kade40 en waarderen het dat zij hun deuren voor onze bijeenkomst hebben geopend. Het Jeugdfonds kijkt terug op een geslaagde middag en bedankt alle aanwezigen voor hun betrokkenheid en enthousiasme. Samen blijven we ons inzetten voor de kinderen die onze steun nodig hebben.

Wilt u meer foto’s bekijken van deze bijeenkomst? Neem dan een kijkje op de Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland Linkedin-pagina.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.