nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen pagina

Groningen | 16 mei 2018

Geslaagde intermediairs-bijeenkomst in Groningen

Intermediairs zijn onmisbaar voor de Jeugdfondsen Sport & Cultuur Groningen! Zij zijn betrokken bij de opvoeding, scholing en/of begeleiding van de kinderen/gezinnen en daarmee de schakel tussen ouders en onze fondsen. We zijn enorm blij dat ze de moeite nemen om voor ons aan de slag te gaan om deze kinderen mee te laten doen. Zij zijn voor ons de onmisbare ogen en oren in de praktijk en komen de kinderen tegen die niet aan sport of cultuur kunnen doen, omdat hun ouders het geld niet hebben. Als blijk van waardering en dank voor hun inzet organiseerden we in de meivakantie een goed bezochte intermediairsbijeenkomst.

Door sponsoring van het Noord Nederlands Toneel (NNT) | Club Guy en Roni hebben we deze bijeenkomst kunnen koppelen aan de voorstelling van ‘Dichterbij’, een jongerenproject van het NNT. In één week maakten 50 jongeren, begeleid door de regisseurs, acteurs, dansers, muzikanten, vormgevers en technici van het NNT | Club Guy & Roni, een voorstelling. Dichterbij brengt jongeren dichterbij het toneel. Om ze toneel zelf te laten beleven en ze te winnen voor het theater. Tijdens Dichterbij wordt de Machinefabriek helemaal overgenomen door de jongeren, van toilet tot decor, van kostuumruimte tot kantoor. Het geeft jongeren de mogelijkheid om zelf te werken aan een voorstelling in de breedste zin van het woord: acteren, techniek, decor, publiciteit, kostuums; alles komt aan bod.

Hierbij willen we al onze intermediairs, ook diegene die niet aanwezig konden zijn, bedanken voor hun inzet van de afgelopen periode!

 

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.