nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 30 december 2019

Gemeente Vijfheerenlanden beëindigt samenwerking met Jeugdfonds Sport & Cultuur in Vianen

De gemeente Vijfheerenlanden heeft helaas besloten de samenwerking met het Jeugdfonds Sport en Jeugdfonds Cultuur in Vianen te beëindigen. Aanvragen voor vergoedingen voor sportieve of culturele activiteiten moeten vanaf 1 januari 2020  ingediend worden bij Stichting Leergeld Alblasserwaard.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur heeft in de afgelopen jaren veel Vianese gezinnen met een minimum inkomen geholpen. Kinderen konden lid worden van een sportvereniging en de bijbehorende materialen vergoed krijgen, of meedoen aan een culturele activiteit.

Overstap naar Stichting Leergeld

Gezinnen die (opnieuw) een vergoeding willen, kunnen vanaf 1 januari 2020 terecht bij Stichting Leergeld Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Zij voert de gemeentelijke regelingen voor jeugdzorg uit en werkt ook al langere tijd samen met de gemeente Vijfheerenlanden. Wanneer kinderen niet in aanmerking komen voor de gemeentelijke regelingen, kan mogelijk een beroep gedaan worden op Leergeld Vianen. Meer informatie over deze stichtingen is te vinden op www.leergeldav.nl en www.leergeldvianen.nlLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.