nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Breda pagina

Breda | 9 april 2018

Geef kleur aan iemand anders leven!

Op zaterdag 2 juni organiseert Decathlon Breda haar allereerste Decathlon Colour Workout. Het Jeugdsportfonds Breda en stichting PAUL zijn hier het goede doel van! Hier zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. Wij gaan zeker meesporten. Kom jij ook?

Bij de Decathlon Colour Workout werk jij een uur lang aan een fit lichaam. Het is een total body workout met een mix van cardio en kracht op eigen lichaamsgewicht. De workout wordt vormgegeven door Cynthia van Winden van 24fitcamp Breda. Schrijf je via deze link in!

Ook krijg je nog een gratis setje gekleurde poeder om het leven te vieren en elkaar onder te gooien. Het thema is dan ook ‘geef kleur aan iemand anders leven’. Met dit sportevent krijg je de mogelijkheid om een bedrag te sponsoren aan het Jeugdsportfonds Breda en stichting PAUL. Dit wordt volledig uitgekeerd, het totale bedrag wordt uiteindelijk 50/50 verdeeld over de goede doelen. Beide doelen zetten zich in om sporten mogelijk te maken voor alle kinderen; het Jeugdsportfonds in de gemeente Breda en Stichting PAUL in de gemeente Roosendaal. Op deze manier zorgen we er samen voor dat sport toegankelijk wordt gemaakt voor zoveel mogelijk mensen in combinatie met het hebben van plezier!

Praktische info
Start: 10:00 uur
Eind: 11:00 uur
Deelname: GRATIS
Locatie: Bavelseparklaan 20, Decathlon Breda
Contact: Max van Ommen (max.vanommen@decathlon.com)Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Breda

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.