nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland pagina

Noord-Holland | 16 juli 2020

Extra beweegtasjes beschikbaar deze zomer

Donderdag 9 juli konden bijna 300 kinderen een zomer beweegtasje ophalen bij één van de ophaalpunten van Team Sportservice. Het zomer beweegtasje is in het leven geroepen om de kinderen waarvoor een playstation, een dure vakantie of uitstapjes niet vanzelfsprekend zijn. De tasjes worden mede mogelijk gemaakt door diverse partijen waaronder het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland en Team Sportservice.

Vanwege succes verlengd!

Vanwege het succes van de zomer beweegtasjes maken onze partners het mogelijk om de actie een vervolg te geven. Er zijn extra tasjes beschikbaar gesteld. Er wordt eenmalig een ophaalmoment georganiseerd op woensdag 5 augustus 2020 van 10.00 uur tot 14.00 uur bij het kantoor van Team Sportservice, Dorpstraat 84a, Nibbixwoud.

Aanmelden

Ben jij tussen de 4 tot en met 12 jaar, kom je uit een gezin die financieel moet rondkomen van bijstandsniveau en woon je in één van de volgende gemeenten: Stede Broec, Enkhuizen, Medemblik, Opmeer of Drechterland? Meld je dan snel aan voor het extra ophaalmoment op woensdag 5 augustus van 10.00 tot 14.00 uur. Wij zien je graag!

Let op: er is een beperkt aantal beschikbaar. Op = Op.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.