nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere pagina

Almere | 22 januari 2024

Even voorstellen: onze nieuwe backoffice medewerkers!

Wij luiden het jaar 2024 in met een nieuwe backoffice in Almere! Mieke Eichelsheim en Bianca van Eijden zijn onze nieuwe backoffice medewerkers en het eerste aanspreekpunt omtrent aanvragen en facturering in Almere. Wij heten Mieke en Bianca van harte welkom en zijn enorm trots op deze stap! Graag stellen zij zich even voor:

Mieke:
Mijn naam is Mieke Eichelsheim en samen met mijn collega Bianca bemens ik de kersverse backoffice van het Jeugdfonds Almere. Tot voor kort werkte ik in verschillende functies bij het landelijk bureau van het Jeugdfonds in Amsterdam, maar na mijn pensioen werd ik gevraagd door het Almeerse fonds om mee te helpen de backoffice op te zetten. En ja, dat wilde ik graag! In mijn woonplaats aan de slag voor de kinderen van Almere, wat wil je nog meer? De missie van het Jeugdfonds Sport & Cultuur ondersteun ik van harte: het mogelijk maken dat alle kinderen meedoen met sportieve of creatieve activiteiten – ook als daar thuis te weinig geld voor is. Meedoen aan sport en cultuur brengt je verder in het leven, het is goed voor je ontwikkeling en het gaat je leven lang mee!
Ik gun ieder kind het plezier dat ik zelf ook ken, in mijn geval is dat in muziek. Zingen in een koor, of muziek maken met mijn (volwassen) kinderen die beiden muzikaal zijn – het is heerlijk om te doen!

Bianca:
Mijn naam is Bianca van Eijden. Ik ben 54 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 11. Wij wonen nu ruim twintig jaar in Almere. Ik ben sinds begin januari Backoffice medewerker bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur Almere. Ik zie aan mijn eigen kinderen hoe belangrijk het is dat zij kunnen sporten. Niet alleen voor hun gezondheid, maar ook voor hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Voordat ik bij het Jeugdfonds kwam werken, had ik er geen idee van hoeveel kinderen in onze stad buitenspel staan door de financiële situatie thuis. Kinderen die bijvoorbeeld niet naar zwemles kunnen, wat zo ontzettend belangrijk is in onze waterrijke stad. Of dat je (zoals mijn zoon) ervan droomt om profvoetballer te worden, maar geen lid kunt worden van een club. Ik hoop dan ook dat ik samen met mijn collega Mieke heel veel aanvragen mag gaan behandelen en er steeds meer kinderen in Almere dankzij het Jeugdfonds kunnen sporten of meedoen aan culturele activiteiten!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.