nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere pagina

Almere | 16 november 2023

Even voorstellen: nieuw bestuurslid Melissa Renken

Sinds 19 september jl. is Melissa Renken bestuurslid bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere. Graag stelt zij zich voor:

Hallo allemaal,

Mijn naam is Melissa Renken, 29 jaar oud, en al vijf jaar lang mag ik het levendige Almere mijn thuis noemen. Als moeder van drie prachtige kinderen, is mijn hart verbonden met deze stad en haar gemeenschap.

Mijn persoonlijke reis heeft me langs verschillende paden geleid, één daarvan was mijn eigen ervaring met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. In moeilijkere tijden bood dit fonds mij de ondersteuning die ik nodig had. Nu, als lid van het bestuur van Jeugdfonds Almere, is het mijn missie om dezelfde kansen te creëren voor kinderen die een beetje extra hulp kunnen gebruiken.

Binnen het bestuur van Jeugdfonds Almere zet ik mijn vaardigheden in om effectieve communicatie te bevorderen. Ik geloof sterk in de kracht van heldere boodschappen en doelgerichte vormgeving om onze missie kracht bij te zetten.

Samen streven we naar een Almere waarin elk kind de kans krijgt om zijn of haar passies te ontdekken en te ontwikkelen. Laten we bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden en kansen voor de jeugd van onze stad.

Met vriendelijke groet,
Melissa Renken

Bekijk het LinkedInprofiel van Melissa.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.