nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Brabant pagina

Brabant | 19 juli 2022

Eerste JCI Tennist helpt vier kinderen te sporten

Op 28 mei jl. vond het eerste bedrijventoernooi JCI Tennist plaats bij TV De Lobbelaer in Zevenbergen. Deze eerste editie werd een succes dankzij mooi weer, zes enthousiaste bedrijfsteams, demonstratiewedstrijd op topniveau en een heerlijke BBQ ter afsluiting. Met deze prachtige dag is €915,- opgehaald voor het Jeugdfonds Sport Moerdijk. Zij zorgen dat met dit bedrag vier kinderen uit de gemeente Moerdijk die vanuit thuis geen financiële mogelijkheid, toch kunnen gaan sporten!

JCI Volcke Rack is een serviceclub voor jonge ondernemende mensen die graag iets voor een lokaal goed doel doen. Vijf van de leden van JCI Volcke Rack slaan zelf graag een balletje dus het idee voor een bedrijventoernooi was snel uitgewerkt. Met hulp van de enthousiaste sponsorcommissie van TV de Lobbelaer hebben ze een mooie evenement kunnen wegzetten. Voor de kinderen was er een springkussen en voor het goed doel een verloting met mooie prijzen. Ook van elk drankje ging een klein bedrag naar het goede doel. Monique Valk van Jeugdfonds Sport heeft de cheque in ontvangst genomen.

Ook volgend jaar zal er weer een bedrijventoernooi worden georganiseerd. Voorlopige datum hiervoor is 17 juni 2023.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Brabant

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.