nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland pagina

Noord-Holland | 5 juli 2018

Een nieuwe naam en huisstijl!

Het Jeugdsportfonds Noord-Holland en Jeugdcultuurfonds Noord-Holland heten per 3 april 2018 het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland. Beide fondsen zetten zich al heel lang in om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren die opgroeien in armoede, toch kunnen sporten of aan kunst en cultuur kunnen doen.

Voor ons is deze naamsverandering een logische stap: “Het is onze overtuiging dat het voor kinderen en jongeren die opgroeien in armere gezinnen niet uitmaakt of zij zich kunnen uitleven tijdens voetbal, judo, drummen of streetdance. Het belangrijkste is dat ze mee kunnen doen, de kans krijgen zich te ontwikkelen en hun leefwereld te vergroten”.

Behalve een nieuwe naam is er nu ook een gezamenlijke visuele identiteit. Deze is energiek, kleurrijk en beweegt op een dynamische manier mee, vanuit een solide basis. Straalt energie, kracht, trots en blijheid uit en zet de kinderen en jongeren centraal. Neem eens een kijkje op de nieuwe website: www.jeugdfondssportencultuur.nl.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.