nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 28 oktober 2020

Donatie Rabobank Amersfoort Eemland

Onlangs hebben wij een mooie donatie ontvangen van maar liefst € 5000 van het coöperatiefonds van de Rabobank Amersfoort Eemland. Dit gehele bedrag komt ten goede voor ons project www.magikweermeedoen.nl. Hiermee kunnen we kinderen uit de gemeenten Amersfoort, Baarn, Eemnes en Soest helpen met het betalen van contributie en/of de aanschaf van attributen, als er thuis te weinig geld voor is. 

Coöperatiefonds

De coöperatieve Rabobank is betrokken bij veel maatschappelijke initiatieven en investeert een deel van de winst in de samenleving. Dit doen ze onder meer via het coöperatiefonds. Hiermee geven ze projecten en initiatieven in Amersfoort, Soest, Baarn en Eemnes een steuntje in de rug.

Mag ik weer meedoen?

Als gevolg van de coronacrisis raken steeds meer gezinnen in de financiële problemen. Daardoor kunnen veel ouders de sportclubs en cultuurlessen van hun kinderen niet meer betalen. Met onze campagne ‘Mag ik straks ook weer meedoen?’ laten we deze gezinnen weten dat ze een beroep op ons kunnen doen. Voor deze kinderen in Amersfoort, Baarn, Eemnes en Soest, die door de gevolgen van de coronacrisis om financiële redenen niet meer deel kunnen nemen aan sport en/of cultuur, wil het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht de contributie en benodigde attributen betalen.

Wij zijn ontzettend blij en dankbaar voor deze donatie. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat nog meer kinderen mee kunnen doen met sport en cultuur. Want meedoen= meer kansen!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.