nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland pagina

Noord-Holland | 3 maart 2020

Donatie van ruim €10.000 van Rotary Club Bussum!

Dit jaar bestaat Rotary Club Bussum 80 jaar. Om dit te vieren, hebben ze op 29 februari een groot feest georganiseerd, waarbij ook een bijzondere cheque-uitreiking voor het goede doel op het programma stond. Het goede doel dat ze uitkozen voor hun lustrumjaar is het Jeugdfonds Sport & Cultuur! Voorzitter Mark-Jan Bender van Rotary Bussum: ‘Wie jarig is trakteert! Niet voor iedereen is het leven een feestje. Er zijn in Gooise Meren voldoende ouders en kinderen die het financieel zwaar hebben. Vandaar dat wij het nodig vonden om Jeugdfonds Sport & Cultuur te ondersteunen. Het werk van het fonds is prijzenswaardig en verdient onze steun.”

En wát voor een steun! Maar liefst €10.325,- hebben de leden opgehaald voor ons fonds! Wat een ontzettend mooi bedrag, waar wij heel veel kinderen uit gemeente Gooise Meren mee kunnen helpen. Onze bestuursleden Ingrid Reichmann en Jeroen Hilbrands mochten de cheque op deze feestelijke avond in ontvangst nemen. Als kers op de taart ontvingen zij zelfs nog een extra cheque van €450,- van Rotary Club Hilversum.

Wij bedanken alle leden van de Rotary Club ontzettend voor hun bijdrage!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.