Springtime Foundation

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen pagina

Groningen | 14 december 2021

Donatie Springtime Foundation

Onlangs hebben we weer een hele mooie donatie van €2.500 mogen ontvangen van de Springtime Foundation, Deze stichting, opgericht door het bedrijf Moving Spirits, wil graag bijdragen aan een mooiere wereld.

Mede-eigenaar Monique Hofstede: “Wereldverbeteraars zijn we niet, maar we vinden het wel belangrijk om ons steentje bij te dragen. Elk bedrijf wil gezond en winstgevend zijn, wij ook. Maar we willen meer. Wij willen ook betekenisvol zijn voor onze omgeving. Daarom hebben we onszelf als doel gesteld de wereld een beetje mooier te maken. Wij geloven namelijk dat veel kleine stapjes samen een groot verschil kunnen maken.”

In 2016 zijn ze daarom gestart met Springtime Foundation. Met deze stichting ondersteunen ze projecten en organisaties die mensen in een achterstandspositie kansen bieden of een geluksmomentje bezorgen. Een deel van hun winst gaat naar deze initiatieven en wanneer het kan, helpen ze zelf een handje mee. Dit geeft betekenis aan het ondernemen. Al vanaf het allereerste begin van de Foundation ondersteunen ze het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen. Met deze bijdrage kunnen wij nog meer kinderen uit een gezin met geldzorgen lid laten worden van een sport- of cultuurclub.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.