nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 15 december 2020

Donatie Rabobank Randmeren

Maandag 14 december jl. heeft Stijn Adolfs namens Rabobank Randmeren een cheque ter waarde van € 2.500,- overhandigd aan Merijn Tops van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht en wethouder Peter van Asselt van de gemeente Bunschoten.

Mag ik weer meedoen?

Het gehele bedrag komt ten goede van ons project ‘Mag ik weer meedoen?’ Als gevolg van de coronacrisis raken steeds meer gezinnen in de financiële problemen. Daardoor kunnen veel ouders de sportclubs en cultuurlessen van hun kinderen niet meer betalen. Met onze campagne ‘Mag ik weer meedoen?’ laten we deze gezinnen weten dat ze een beroep op ons kunnen doen.

Sport- of muziekles

Met de prachtige donatie van Rabobank Randmeren kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht de contributie (of het lesgeld) betalen voor kinderen en jongeren uit gezinnen in Bunschoten, Spakenburg, Eemdijk en Zevenhuizen waar te weinig geld is voor bijvoorbeeld voetbal, muziekles, dans, judo, theater of zwemmen.

Wij zijn ontzettend blij met deze mooie donatie. Dankbaar dat we nog meer kinderen kunnen helpen om te sporten of een culturele activiteit te doen! Ook namens de kinderen: Bedankt!

Aanvraag

Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener. In Bunschoten zijn verschillende intermediairs actief die een aanvraag kunnen indienen.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.