nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland pagina

Noord-Holland | 2 december 2020

Donatie Protestantse gemeente Monnickendam

Afgelopen zondag heeft Team Sportservice Zaanstreek-Waterland een cheque in ontvangst mogen nemen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland. Deze gulle gift komt van de Diaconie Protestantse Gemeente Monnickendam. Een bedrag van maar liefst € 1000,- komt onze kant op voor de kinderen in de gemeente Waterland.

Gift Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jaarlijks organiseert de Protestantse gemeente Monnickendam een rommelmarkt waarbij een deel van de opbrengst naar goede doelen gaat. I.v.m de huidige corona maatregelen kon de rommelmarkt niet doorgaan. Echter heeft de Diaconie besloten uit eigen vermogen een bedrag beschikbaar te stellen ter compensatie voor het wegvallen van de giften voor de rommelmarkt. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland is één van de goede doelen waaraan zij graag doneren.

Uitreiking  lokaal aanspreekpunt

Op zondagavond 29 november heeft de penningmeester de cheque van €1000,- uitgereikt aan ons lokaal aanspreekpunt en Buurtsportcoach Rachel. Wij zijn ontzettend blij met deze mooie donatie. Zeker in deze tijd, waarin er helaas meer kinderen zijn die behoefte hebben aan onze ondersteuning. Ook namens de kinderen: Bedankt!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.