nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Brabant pagina

Brabant | 16 september 2021

Doe mee aan de open trainingen in Geldrop!

Team Jumbo-Visma Academy organiseert Open Trainingen bij jou in de buurt

Team Jumbo-Visma Academy organiseert Open Trainingen om jongeren kennis te laten maken met de wielersport. Ben jij tussen de 13 tot en met 18 jaar oud, heb je weinig tot geen ervaring met wegwielrennen, baanwielrennen, mountainbiken of veldrijden en vind je het gaaf om de sport te proberen? Doe dan mee met de gratis Open Trainingen in Geldrop!

Tijdens de Open Trainingen, die zowel voor jongens als meiden worden aangeboden, staat de diversiteit van wielrennen centraal. Zo leren deelnemers de basisvaardigheden van de sport, is er aandacht voor het rijden van bochten en ervaren deelnemers hoe het is om in een groep te fietsen. Daarnaast is er ook aandacht voor voeding en materiaal en staat plezier ten allen tijde voorop.

De Open Trainingen worden gratis aangeboden. Deelnemers die niet in het bezit zijn van wielermateriaal krijgen een racefiets en helm te leen. De Open Trainingen dragen bij aan het algehele doel van Team Jumbo-Visma Academy, namelijk meer jongeren op de fiets krijgen.

Inschrijven is mogelijk op https://www.teamjumbovisma.nl/open-trainingen-team-jumbo-visma-academyLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Brabant

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.