nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Amsterdam pagina

Amsterdam | 22 augustus 2019

Direct zelf een aanvraag doen voor ouders

Goed nieuws: kinderen van 2 tot en met 17 jaar kunnen voor het nieuwe sportseizoen weer een aanvraag doen bij één van onze 1.100 intermediairs in Amsterdam. Dit geldt voor alle zwem- en sport- en cultuur aanvragen. Dus geef jouw kind snel op zijn of haar favoriete sport of creatieve activiteit!

Zo doe je een aanvraag voor je kind(eren)

Wil jouw kind op voetbal, ballet, zangles of toneel? Of heeft je kind nog geen zwemdiploma? En kun je dat niet betalen? Wij helpen je graag. Een aanvraag indienen bij ons fonds kan op verschillende manieren:

 • Met Stadspas
  • Heb je een Stadspas? Dan kun je zelf een aanvraag doen voor je kind(eren).
  • Via de sport- of cultuurclub. Check zelf bij de club of zij dit kunnen doen. We moeten de club dan hebben goedgekeurd als tussenpersoon.
  • Via een tussenpersoon/intermediair. Een tussenpersoon – we noemen hem/haar ook wel een intermediair – is iemand die jou of je gezin kent vanuit het werk. Dit is bijvoorbeeld een leraar op de school van je kind(eren), een buurtsportcoach, medewerker van het Buurtteam. De tussenpersoon dient de aanvraag voor je kind(eren) online in.
 • Zonder Stadspas
  • Via een tussenpersoon/intermediair. Een tussenpersoon is iemand die jou of je gezin kent vanuit het werk. Dit is bijvoorbeeld een leraar op de school van je kind(eren), een buurtsportcoach, medewerker van het buurtteam. De tussenpersoon dient de aanvraag voor je kind(eren) online in.
  • Via Stichting SINA. Ga naar de website van Stichting SINA voor een aanvraag.

Je kunt een vergoeding aanvragen voor sport én cultuur én zwemles. Je hoeft dus niet te kiezen! Hier lees je onze voorwaarden.

Meer informatie over de Stadspas van de gemeente Amsterdam.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Amsterdam

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.