nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland pagina

Noord-Holland | 20 augustus 2020

Cultuur@CruyffCourts in Beverwijk

Met Cultuur@CruyffCourts worden hotspots gerealiseerd waar de kracht van sport en cultuur optimaal benut wordt. Op zaterdag 29 augustus is de grote kick-off van Cruyff Court Beverwijk, waarna er 6 weken lang allerlei activiteiten plaatsvinden voor kinderen en jongeren.

Veilige ontmoetingsplek

Kinderen tussen de 8 en 15 jaar kunnen bij Cultuur@CruyffCourts hun hart ophalen. Voetballen of vloggen, tennissen of rappen; op de Cruyff Courts krijgen kinderen en jongeren de kans te ontdekken wat ze leuk vinden. De Cruyff Courts zijn een veilige ontmoetingsplek waar kinderen saamhorigheid ervaren, vriendschappen sluiten, hun eigen talenten ontdekken en om leren gaan met winnen en verliezen. Het project is daarmee waardevol voor de fysieke en mentale ontwikkeling van de kinderen.

Kick-off zaterdag 29 augustus

Op zaterdag 29 augustus van 14.00 – 16.30 uur vindt een grote kick-off in Beverwijk plaats met niemand minder dan baltovenaar en meervoudig wereldkampioen Panna Nasser el Jackson. Daarnaast kun je kennismaken met de workshops Beeldend, Breakdance, Buikdansen, DJ, Percussie en Saz.

Programma van 29 augustus t/m 10 oktober 2020

Van 31 augustus t/m 8 oktober 2020 worden wekelijks culturele activiteiten aangeboden op het Cruyff Court Beverwijk voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. Deelname is gratis. Inschrijven vooraf is niet nodig. Gewoon komen en spelen maar! Kijk voor het volledige programma op:

www.cultuurcruyffcourts.nl/beverwijk

Waar?

Alle activiteiten vinden plaats op het Cruyff Court aan de Huiderlaan te Beverwijk. Meer info: Mark van der Jagt, 06 225 229 49, markvanderjagt@centrumvoordekunstenbeverwijk.nl

Cultuur@CruyffCourts Beverwijk wordt aangeboden door de gemeente Beverwijk in samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, SWB Welzijn Beverwijk, Studio O en de Evenementenmakelaar.


Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.