Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 6 oktober 2021

Cultuur@CruyffCourts Amersfoort

Maandag 27 september vond de aftrap van Cultuur@CruyffCourts Amersfoort plaats op het CruyffCourt in het Soesterkwartier te Amersfoort. Freestyle voetballer Jesse Marlet was er voor de letterlijke aftrap. Daarna was het tijd voor allerlei toffe workshops, muziek, zang en kunst.

Nog t/m 11 oktober zijn er allerlei (gratis!) workshops op het Cruyff Court Soesterkwartier, Verkeerstuin en Circus Amersfoort. De activiteiten starten om 15.15 uur. Bij slecht weer is er een overdekte locatie. Kijk hier voor de data en tijden en het volledige programma: https://cultuurcruyffcourts.nl/cruyffcourts/amersfoort/

Over CruyffCourts

Kinderen tussen de 8 en 15 jaar kunnen bij Cultuur@CruyffCourts hun hart ophalen. Voetballen of vloggen, tennissen of rappen; op de Cruyff Courts krijgen kinderen en jongeren de kans te ontdekken wat ze leuk vinden. De Cruyff Courts zijn een veilige ontmoetingsplek waar kinderen saamhorigheid ervaren, vriendschappen sluiten, hun eigen talenten ontdekken en om leren gaan met winnen en verliezen. Het project is daarmee waardevol voor de fysieke en mentale ontwikkeling van de kinderen.

 

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te sporten.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te dansen, muziek te maken of schilderen.