nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Arnhem pagina

Arnhem | 14 augustus 2020

Cultuur@CruyffCourt Arnhem van start!

12 augustus was de Kick-off van Cultuur@CruyffCourt Arnhem! En wat heeft iedereen genoten! Na een kort interview met Lando Markhorst (de nieuwe voorzitter van Jeugdfonds Sport&Cultuur Arnhem, wisten jullie dat hij naast wielrennen ook nog saxofoon speelt?) kregen we een show van tweevoudig wereldkampioen panna Easy Man! Wat een feest toen verschillende kids tegen hem mochten voetballen en Easy Man panna’s maakte.
Na de opening volgden 60 kids van de Zomerschool Arnhem 3 workshops. En wat deden ze het goed allemaal! Ondanks de warmte was iedereen heel enthousiast en het werd een bruisende gezellige leerzame middag!
Donderdagmiddag kregen de kids nog 2 workshops op MFC De Spil ivm het warme weer. Ook deze dag werd een feest!
Vanaf volgende week zijn we nog t/m 3 September op woensdagen en donderdagen van 15.00-17.00 op de CruyffCourt in Malburgen (Sportpark De Bakenhof) te vinden met verschillende workshops. Kijk voor het programma op https://cultuurcruyffcourts.nl/cruyffcourts/arnhem/
C@CC is een initiatief van Jeugdfonds Sport & Cultuur en Johan Cruyff Foundation en wordt financieel ondersteund door Vriendenloterij en Fonds voor Cultuurparticipatie.
                     


Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Arnhem

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.