nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 12 juli 2022

Cultuur@CruyffCourts Kanaleneiland Utrecht

Trommelen op djembé’s, skateboarden, breakdancen of rappen. Voor jongeren tussen de 8 en 15 jaar zijn er de komende weken iedere woensdag en vrijdag op het Cruyfff Court in Kanaleneiland verschillende workshops.

Woensdag 13 juli is de aftrap van de tweede editie van Cultuur@CruyffCourts op het veld aan de Trumanlaan. Op 15 juli op het veld bij de Marco Pololaan. Kinderen kunnen tot en met vrijdag 19 augustus hier elke woensdag en vrijdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur verschillende gratis workshops volgen, verzorgd door toffe docenten uit de buurt.

Cultuur@CruyffCourts is een samenwerking tussen de Cruyff Foundation en het Jeugdfonds Sport en Cultuur. ZIMIHC en SportUtrecht hebben de handen in een geslagen met Brede School Hart van Noord, DOCK en BOKS jongerencultuurhuis om een mooi programma te verzorgen. Het project legt verbinding tussen sport en cultuur zodat nog meer kinderen zich kunnen uitleven op Cruijff courts. Als kinderen na het project graag een cultuur cursus willen volgen en het gezin kan de kosten niet betalen, dan kan daarvoor een aanvraag gedaan worden bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Kijk hier voor het volledige programma.

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.