nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland pagina

Noord-Holland | 5 juli 2021

Cruyff Court Beverwijk ook dit jaar een succes

Na het succes van de voorgaande editie in 2020 was het dit jaar ook weer een feest op het Cruyff Court in Beverwijk. Van 8 t/m 29 juni konden kinderen op het Cruyff Court aan de Huiderlaan weer meedoen met diverse urban activiteiten. Voetballen of kunst maken, DJ’en of breakdancen; op de Cruyff Courts krijgen kinderen en jongeren de kans te ontdekken wat ze leuk vinden.

Divers programma

Van 8 t/m 29 juni werden er wekelijks culturele activiteiten aangeboden op het Cruyff Court Beverwijk voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. Deelname was gratis. De activiteiten waren in samenwerking met Studio O, Marten Leerkamp en DJ All1ne. Van het maken van een gezamenlijk kunstwerk, tot een worskhop breakdance of DJ’en: er was voor iedereen wat wils.

Winnen en verliezen

De Cruyff Courts zijn een veilige ontmoetingsplek waar kinderen saamhorigheid ervaren, vriendschappen sluiten, hun eigen talenten ontdekken en om leren gaan met winnen en verliezen. Het project is daarmee waardevol voor de fysieke en mentale ontwikkeling van de kinderen.

 

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.