Coronavirus

Naar Jeugdfonds Sport Friesland pagina

Friesland | 31 maart 2020

COVID-19 en Jeugdfonds Sport Friesland

Coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. Het raakt ons allemaal. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben we besloten de maatregelen vanuit de overheid te volgen. Dat betekent dat de medewerkers van het Jeugdfonds Sport Friesland de komende periode vanuit huis werken.

Wat nu?

  • Het indienen van aanvragen blijft mogelijk en kan op de gebruikelijke manier. Binnen 3 weken hoor je of de aanvraag is goedgekeurd.
  • Lopende aanvragen en herhalingsaanvragen laten we gewoond doorgaan. Hier zijn de sportclubs ook het meest bij gebaat en hoeven er geen onnodige extra handelingen verricht te worden.
  • Bij nieuwe aanvragen: waar nodig overleggen per wanneer het lidmaatschap ingaat. Alles gericht op continu├»teit en efficiency, we willen natuurlijk allemaal dat, zodra het weer kan en mag, de kinderen meteen weer lekker kunnen gaan sporten en spelen!
  • De betalingen naar sportverenigingen en sportwinkels zal door blijven gaan. We streven ernaar om dit tweewekelijks te laten plaatsvinden.
  • Wij zijn goed bereikbaar via de mail. Verzoeken of vragen kunnen gesteld worden via friesland@jeugdfondssport.nl en worden zoals gebruikelijk beantwoord.
  • Je kunt ons ook bellen voor vragen. Dit kan dagelijks tussen 8.30 en 17.00 uur (vrijdag tot 15.00 uur) via het gebruikelijke nummer.┬áHeb je een vraag hierover neem dan contact met ons op.

Contactgegevens
Wij zijn voor vragen bereikbaar via friesland@jeugdfondssport.nl of 0513 – 630 666.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Friesland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.