Naar Jeugdfonds Cultuur Brabant pagina

Brabant | 15 april 2020

COVID-19 en Jeugdfonds Cultuur Brabant

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. Het raakt ons allemaal. Zoals het er nu uitziet, kunnen kinderen en jongeren tot 1 juni niet aan cultuur doen. Ondertussen werken wij gewoon door want er komen nog gewoon nieuwe aanvragen binnen, zij het in mindere mate.

 Aanvragen

  • Lopende aanvragen en betalingen gaan gewoon door. Hier zijn de cultuuraanbieders ook het meest bij gebaat en hoeven er geen onnodige extra handelingen verricht te worden.
  • Bij nieuwe aanvragen: waar nodig overleggen per wanneer het lidmaatschap ingaat. Ook nu geven we binnen drie weken aan of de aanvraag is goedgekeurd.

Betalingen

De betalingen naar cultuurinstellingen blijft doorgaan. We streven ernaar om dit tweewekelijks te laten plaatsvinden.

Waardebonnen

Nu sommige winkels gesloten zijn, kan het zijn dat waardebonnen verlopen. Als duidelijk is wanneer de bon weer ingeleverd kan worden bij de winkel, kan de datum op de waardebon door de coördinator worden aangepast.

Vragen? Mail ons!

Onze coördinator is goed bereikbaar via de mail. Verzoeken of vragen kunnen gesteld worden via brabant@jeugdfondscultuur.nl en worden zoals gebruikelijk beantwoord.

Veel succes met de uitdagingen rondom deze uitzonderlijke situatie en vooral, pas goed op jezelf en je naasten!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Cultuur Brabant

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te sporten.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te dansen, muziek te maken of schilderen.